Letter D Logo With Nature and Water Wave Concept.

Hoe definieer je een succesvolle coffeeshop?

Facebook
Twitter
Pinterest

 

Volgens klantonderzoeken, of uw coffeeshop nu groot of klein is, moet u zelfverzekerd zijn. Veel mensen hebben de indruk dat grote coffeeshops meer kunnen bieden, maar dat speelt voor klanten niet echt een rol. Klanten kunnen een nieuwe, grotere coffeeshop proberen en dan teruggaan naar een kleinere coffeeshop waar ze al heel lang komen.

Grote coffeeshops verdienen niet noodzakelijkerwijs meer geld dan kleinere. U moet meer betalen voor benodigdheden, elektriciteit, gebouwen, personeel en andere overheadkosten. Ze moeten ook veel geld uitgeven om te adverteren. Die grote faciliteit kunnen ze immers niet leeg laten staan. Het moet vol klanten zijn.

Naast de grootte van de locatie hebben klanten andere criteria waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn. Mensen gaan rijden als je ze de juiste elementen geeft. Vriendelijke en snelle service, heerlijke koffieproducten, goede prijzen, goede sfeer en meer. Al deze zijn te vinden in kleine onafhankelijke coffeeshop in de buurt of grote winkelketens.

Sterker nog, u zult merken dat veel klanten de voorkeur geven aan de ambiance van een kleine coffeeshop. Ze hebben het gevoel dat ze daar meer persoonlijke service krijgen. Vaak is het ook loyaliteit. Ze gaan misschien al vele jaren naar die specifieke locatie. Het feit dat er om de hoek een grotere coffeeshop is geopend, laat je niet schipbreuk lijden.

Veel grote coffeeshops kunnen slagen dankzij hun winkelketens. Ze staan in de ogen van de consument al bekend als een geweldige plek om van koffie te genieten. Voor sommigen is er een stigma verbonden aan het bezoeken van dergelijke plaatsen. Ze moeten nog steeds werken om aan de behoeften van de klant te voldoen. Anders verliest u snel zaken.

Een van de nadelen van kleine coffeeshops is dat ze in de spits niet genoeg ruimte bieden. Mensen houden er niet van om het gevoel te hebben dat ze niet genoeg ruimte hebben om te ontspannen en van hun koffie te genieten. Als dit een probleem is, moet u mogelijk enkele opties bekijken om dit probleem op te lossen. Soms kan herschikken je meer ruimte geven dan je voor mogelijk had gehouden.

Of uw coffeeshop nu groot of klein is, u moet zelfverzekerd zijn. Het goede nieuws is dat consumenten geen bestellingen plaatsen op basis van deze informatie. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om op eigen kracht te bewijzen wat u voor uw klanten kunt betekenen. In plaats van het maatspel te spelen, kunt u zich concentreren op het voldoen aan verschillende behoeften.

Er is een kleine coffeeshop waarvan het aantal klanten blijft groeien. Ze kunnen besluiten uit te breiden om u beter van dienst te kunnen zijn. Dit is een individuele zakelijke beslissing die een goede zet kan zijn. Maar als uw bedrijf het al moeilijk heeft, zal het groter maken van uw coffeeshop het probleem niet oplossen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *